• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Deep Purple – Nothing at All (Премиера Хит)

Deep Purple како најава на својот претстоен 21-ви по ред студиски албум Whoosh!, кој треба да излезе на 7 август 2020 година, го објавија третиот официјален сингл под име Nothing at All.


 

© Radio Bravo - Kumanovo