• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Demi Lovato Feat. Ariana Grande – Met Him Last Night (Премиера Хит)

Demi Lovato и Ariana Grande за прв пат во своите кариери остварија соработка и заеднички ја снимија и објавија нумерата ‘Met Him Last Night’. Оваа песна е дел од албумот на Lovato со наслов Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over што излезе на почетокот на април.

© Radio Bravo - Kumanovo