• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Denise Chaila Feat. Sorcha Richardson & God Knows & MuRli And James Vincent – Out the Gaff (Браво Хит)

Во National Concert Hall во Даблин, Република Ирска беше реализиран настап во живо емитиран преку интернет на ирските млади ѕвезди Denise Chaila, Sorcha Richardson, God Knows, MuRli и James Vincent од кој како производ беше снимена песната Out the Gaff, наш ованеделен Браво Хит

© Radio Bravo - Kumanovo