• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Dermot Kennedy – Better Days (Браво Хит)

Ирскиот пејач и автор Dermot Kennedy го објави својот најнов сингл под име “Better Days“, во чест на стартот на неговата Better Days US/UK Турнеја која започна на 29 јули 2021 година во американскиот град Nashville.

© Radio Bravo - Kumanovo