• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Dermot Kennedy – One Life (Премиера Хит)

One Life” е песна на ирскиот пејач Dermot Kennedy, објавена заедно со неговиот втор студиски албум Sonder. Синглот и албумот излегоа преку издавачките куќи Riggins Recording, Interscope Records и Island Records на 18 ноември 2022 година по неколку одложувања.

© Radio Bravo - Kumanovo