• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Dimitri Vegas & Like Mike Feat. Quintino – The Chase (Премиера Хит)

Нумерата The Chase покажува каква магија се случува кога ке соработуваат Thivaios Brothers и Quintino. Dimitri Vegas & Like Mike се здружија со Quintino и ја снимија композицијата со која планираат оваа лето, доколку е возможно, да ги радуваат своите заеднички фанови на големите летни фестивали. Дотогаш слушајте ја како наш Премиера Хит за овој викенд.


© Radio Bravo - Kumanovo