• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Dua Lipa Feat. Angele – Fever (Браво Хит)

Британската пејачка со косовски корени Dua Lipa и нејзината белгиска колешка Angèle Van Laeken попозната на сцената како Angele остварија соработка и ја снимија заеднички песната Fever, наш ованеделен Браво Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo