• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Dua Lipa – We’re Good (Премеира Хит)

Dua Lipa ја објави својата најнова песна “We’re Good” и го претстави видео спотот за неа. Композицијата е нејзиниот прв труд оваа година и воедно е водечки сингл од нејзиниот претстоен втор студуски албум продолжеток на претходниот Future Nostalgia, кој ке се вика Future Nostalgia: The Moonlight Edition.

© Radio Bravo - Kumanovo