• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Dubioza Kolektiv – Wild Wild East (Браво Хит)

Браво Хит за ова седмица е песната Wild Wild East на босанската ска, рок, панк и што ли уште не, атракција Dubioza Kolektiv. Песната го носи името на еден нивен постар албум и е често изведувана на нивните впечатливи настапи во живо.


© Radio Bravo - Kumanovo