• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Duffy – River In The Sky (Браво Хит)

  • Велшанката Duffy го објави својот најнов официјален сингл под име “River in the Sky”. Песната е вториот сингл објавен во 2020 година, по нумерата  “Something Beautiful”, која беше единствено наменета за вртење на радио станиците.

 

© Radio Bravo - Kumanovo