• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran Feat. Elton John – Merry Christmas (Премиера Хит)

Како подарок за православниот Божиќ ќе ја слушаме “Merry Christmas” песна на британските пејачи Ed Sheeran и Elton John. Песната е реализирана преку издавачките куќи Asylum и Atlantic Records и се наоѓа на 5-тиот студисли албум на Sheeran под име =, како и на 32-риот студиски албум на John, The Lockdown Sessions.

© Radio Bravo - Kumanovo