• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran – Shivers (Премеира Хит)

Shivers” е песна на англискиот пејач и автор Ed Sheeran објавена преку издавачката куќа Asylum Records UK како втор официјален сингл од неговиот претстоен 5-ти по ред студиски албум = (2021).

© Radio Bravo - Kumanovo