• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ellie Goulding – Love Im Given (Премиера Хит)

Англиската пејачка Ellie Goulding на 17 јули го објави својот 4-ти по ред студиски албум Brightest Blue преку издавачката куќа Polydor Records. Оргинално албумот требаше да излезе на 5 јуни, но поради сосотјбата со корона вирусот се одложи за 17 јули и на него му претходеа 3 сингла, а 4-тиот, нашиот денешен Премиера Хит, излезе заедно со албумот и се вика Love I’m Given

 


© Radio Bravo - Kumanovo