• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Elton John & Stevie Wonder – Finish Line (Браво Хит)

По дури 35 години од нивниот хуманитарен сингл од 1985 “That’s What Friends Are For” големите ѕвезди Elton John и Stevie Wonder повторно се обединија и ја снимија песната “Finish Line”. Нумерата е последниот сингл од претстојниот all-star студиски албум на Elton John што ќе се вика The Lockdown Sessions.

© Radio Bravo - Kumanovo