• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Father John Misty – Funny Girl (Премиера Хит)

Joshua Michael Tillman е американски музичар кој до 2010 година создаваше музика под името J. Tillman, а потоа како Father John Misty. Тој деновиве го издаде синглот со песната “Funny Girl” како најава за неговиот претстоен 5-ти по ред студиски албум Chloë and the Next 20th Century што треба да излезе во април од 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo