• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Foo Fighters – Making A Fire (Премиера Хит)

Making A Fire” е најновиот сингл на американскиот rock бенд Foo Fighters од нивниот 10-ти по ред студиски албум Medicine at Midnight, кој пак по неколку одложувања конечно беше објавен на 5 февруари 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo