• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gabrielle Aplin & Nina Nesbitt – Miss You 2 (Премиера Хит)

Gabrielle Aplin ја започна новата 2020 година со комплетно нова верзија на нејзиниот хит од ноември од 2016 година  “Miss You”, односно со ремиксиот со скоро идентично име “Miss You 2”. Овој пат во неа се вклучени вокалите на шкотската пејачка и текстописец  Nina Nesbitt и е продуцирана со побрз ритам..


© Radio Bravo - Kumanovo