• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gary Barlow Feat. James Corden – The Kind Of Friend I Need (Премиера Хит)

Англискиот пејач, текстописец, продуцент, актер и ТВ личност Gary Barlow за постарите е познат како пејачот на Take That, а дури потоа како соло изведувач и судија во британскиот The X Factor UK во периодот 2011–2013 и Let It Shine во 2017. Тој по подолга пауза конечно го сними и издаде својот 5-ти соло албум Music Played by Humans на кој има повеќе соработки помеѓу кои е и песната The Kind Of Friend I Need одпеана со британскиот актер и ТВ лице James Corden.

© Radio Bravo - Kumanovo