• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gashi Feat. Sting – Mama (Премиера Хит)

Labinot Gashi е американски рапер од Brooklyn, New York, кој е роден во Триполи во Либија, а неговите родители се етнички албанци од Косово. На сцената е познат како Gashi и досега има објавено 4 студиски албуми, од кои последниот се вика 1984 и од него по претходно објавените 3 сингла, оваа седмица го објавува и 4-тиот снимен во соработка со големиот Sting и се вика Mama.

© Radio Bravo - Kumanovo