• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gerry Cinnamon – Where We’re Going (Премиера Хит)

Where We’re Going” е композиција на шкотскиот пејач, текстописец и акустичен гитарист Gerry Cinnamon. Песната е објавена како пети сингл од неговиот претстоен втор по ред студиски албум кој треба да се вика The Bonny.


© Radio Bravo - Kumanovo