• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gims Feat. Sting – Reste (Браво Хит)

Наш Браво Хит за оваа седмица е соработката помеѓу музичкиот великан Gordon Matthew Thomas Sumner или Sting и францускиот пејач, рапер и композитор Gandhi Bilel Djuna или на сцената попознат како Gims, песната Reste. Оваа композиција е дел од најновиот албум на Gims под име Ceinture noire titled Transcendance. Албумот содржи 13 нови песни меѓу кои се соработките со латино пејачката Maluma и J Balvin, францускиот уметник Dadju, и неговата сонародничка Vitaa, како и оваа со Sting.


© Radio Bravo - Kumanovo