• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Glass Animals Feat. Iann Dior – Heat Waves (Премиера Хит)

Glass Animals се англиска психоделична поп група формирана 2010 година во Oxford. Светската популарност ја стекнаа со нивниот хит “Heat Waves” во јуни минатата 2020 година и нивниот трет албум Dreamland, а сега повторно ја реобјавија истата тема во соработка со порториканскиот рапер Iann Dior.

© Radio Bravo - Kumanovo