• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Goo Goo Dolls – Just A Man (Премиера Хит)

Goo Goo Dolls – Just A Man

 

Goo Goo Dolls е американска рок група формирана во далечната 1986 година во градот Buffalo од Johnny Rzeznik, Robby Takac и George Tutuska. Групата е сеуште активна и во септември го објавија својот 12-ти по ред студиски албум Miracle Pill, а поради корона вирусот ја откажаа турнејата со која требаше да го промовираат оваа свое дело. Токму затоа деновиве ја објавија делукс верзијата на албумот во која ја ставија и песната Just A Man, наш денешен Премиера Хит


© Radio Bravo - Kumanovo