• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Goo Goo Dolls – Yeah, I Like You (Браво Хит)

Yeah, I Like You” е првиот официјале сингл на американскиот rock бенд Goo Goo Dolls од нивниот 13-ти студиски албум “Chaos In Bloom“. Песната премиерно излезе во месец јули и е придружена со видео спот.

© Radio Bravo - Kumanovo