• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gorillaz Feat. Beck – The Valley of The Pagans (Премиера Хит)

Виртуелната група Gorillaz заедно со американскиот музичар Beck ја снимија и објавија нумерата The Valley of The Pagans како официјален сингл од нивниот последен студиски албум Song Machine, Season One: Strange Timez.

© Radio Bravo - Kumanovo