• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gorillaz Feat. Peter Hook & Georgia – Aries (Премиера Хит)

Виртуелната музичка група Gorillaz во соработка со басистот на легендарните Joy Division и New Order, Peter Hook и со продуцентот Georgia го издадоа својот најнов сингл под име Aries, како трета епизода од нивниот серијал Song Machine video series. Песната излезе на 9 април, претходната втора епизода на 27 февруари, а првата на 30 јануари, а целиот серијал има вкупно 13 “епизоди’.

 


© Radio Bravo - Kumanovo