• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gorillaz ft. AJ Tracey – Jimmy Jimmy (Премиера Хит)

Gorillaz објавија Meanwhile EP и на него се најде песната “Jimmy Jimmy” како соработка со британскиот рапер Ché Wolton Grant или AJ Tracey. Песната беше премиерно изведена во The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Покрај оваа песна и соработка на оваа EP има уште 2 нумери и соработки со Alicaì Harley, Jelani Blackman и Barrington Levy

© Radio Bravo - Kumanovo