• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Green Day – Dreaming (Премиера Хит)

“Dreaming” е преработка на групата Green Day на славната песна на Blondie со исто име од 1979 година. Композицијата е снимена одделно од секој член на бендот во домашни услови за време на светската пандемија на COVID-19 и е првата нумера со учество на сите членови по снимањето на Father of All… на почетокот од 2020 година.


© Radio Bravo - Kumanovo