• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Green Day – Fire, Ready, Aim (Премиера Хит)

Со потпишувањето на договорот за соработка со Националната хокеј лига на САД, Green Day ја претставија својата песна „Fire, Ready, Aim“ од албумот „Father of All…” кој треба да излезе на 7 февруари 2020 година. Песната за прв пат беше пуштена на почетокот на мечот помеѓу New Jersey Devils и Philadelphia Flyers  во рамки на Wednesday Night Hockey  на 9 октомври.


© Radio Bravo - Kumanovo