• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Green Day – Here Comes The Shock (Премиера Хит)

Групата Green Day ја објавија својата најнова песна под име “Here Comes the Shock” и премиерно ја изведоа за време на National Hockey League игрите на отворено на езерото Tahoe. Оваа е нивниот прв материјал оваа година по издавањето на нивниот последен студиски албум Father of All… во 2020 година.

© Radio Bravo - Kumanovo