• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Greta Van Fleet – Heat Above (Премиера Хит)

Greta Van Fleet е американска rock група составена од браќата Josh, Jake и Sam Kiszka и тапанарот Danny Wagner. Тие го објавија својот најнов сингл под име “Heat Above”. Песната е дел од нивниот втор по ред студиски албум кој ќе се вика The Battle at Garden’s Gate и треба да излезе на пазарот на 16 април оваа година.

© Radio Bravo - Kumanovo