• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Griff – Black Hole (Браво Хит)

Sarah Faith Griffiths на музичката сцена позната како Griff е англиска пејачка и текстописец активна од 2019 година. Досега има објавено 10 сингла, а почетокот на оваа 2021 година ја започнува со објавување на нејзиниот најнов, 11-ти по ред официјален сингл под име Black Hole.

© Radio Bravo - Kumanovo