• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Halsey – I Am Not A Woman, I’m A God (Премиера Хит)

Ashley Nicolette Frangipane или на светската музичка сцена позната како Halsey го издаде водечкиот сингл со песната “I Am Not A Woman, I’m A God” од нејзниот 4-ти по ред студиски албум If I Can’t Have Love, I Want Power.

© Radio Bravo - Kumanovo