• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Harry Styles – Adore You (Премиера Хит)

Adore You” е најновата песна на англискиот пејач и автор Harry Styles. Нумерата излезе како трет најавен сингл за претстојниот втор студиски албум на Styles кој е наречен Fine Line и е објавена преку издавачките куќи Erskine и Columbia Records на 6 декември 2019.


© Radio Bravo - Kumanovo