• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Harry Styles – Late Night Talking (Премиера Хит)

Harry Styles – Late Night Talking “Late Night Talking” е најновата песна на англискиот пејач Harry Styles. Композицијата е објавена на 20 мај 2022 година како втор официјален сингл од неговиот трет по ред студиски албум Harry’s House.

© Radio Bravo - Kumanovo