• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Harry Styles – Watermelon Sugar (Премиера Хит)

Watermelon Sugar” е песна на англискиот пејач и текстописец Harry Styles, кој кариерата ја започна со групата One Direction , а од 2017 година настапува самостојно. “Watermelon Sugar” е втор сингл од неговиот претстоен втор студиски албум под име Fine Line и е објавена преку издавачките куќи Erskine и Columbia Records.


© Radio Bravo - Kumanovo