• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Hayley Williams – Over Yet (Премиера Хит)

Hayley Williams заедно со објавување на својот најнов официјален сингл со песната Over Yet го објави и домашното видео кое го направи за оваа песна за време на нејзината самоизолација поради коронавирусот. Песната се наоѓа на втората страна или дел од нејзиниот дебитантски соло EP ‘Petals For Armor I’, кој треба да излезе на 8 мај 2020 година.


© Radio Bravo - Kumanovo