• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Hurts – Voices (Браво Хит)

Hurts е англиско  synth-pop дуо од Manchester во кое членуваат пејачот Theo Hutchcraft и мултиинстументалистот Adam Anderson.Тие немаа издадено песна од далечната 2017 година кога го објавија својот 4-ти албум Desire. Паузата беше прекината оваа седмица со објавување на нивниот најнов официјален сингл со нумерата Voices


© Radio Bravo - Kumanovo