• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ian Ikon & Tom Gaebel – My Heart Is Lost (Браво Хит)

Грчкиот DJ и продуцент Iannis Ikonomidis на музичката сцена попознат како Ian Ikon целата своја кариера ја изгради на снимање и објавување на соработки. Овој пат неговиот најнов сингл е соработката со германскиот пејач Tom Gaebel и нумерата “My Heart Is Lost“.

© Radio Bravo - Kumanovo