• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Icona Pop & Sifi Tukker – Spa (Браво Хит)

Композицијата под име Spa е уште една интересна соработка помеѓу музичари од различни страни од светот. Песната е снимена од страна на шведското дуо Icona Pop составено од Caroline Hjelt и Aino Jawo и американското дуо од Флорида Sifi Tukker составено од Sophie Hawley-Weld и Tucker Halpern.

© Radio Bravo - Kumanovo