• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

IDLES – Grace (Браво Хит)

Grace” е песна на британскиот rock бенд IDLES. Нумерата е објавена како втор официјален сингл од 5-тиот студиски албум на групата Tangk, кој пак треба да излезе на пазарот на 16 февруари 2024 година преку Partisan Record.

© Radio Bravo - Kumanovo