• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Imagine Dragons – Wrecked (Браво Хит)

Групата од Лас Вегас Imagine Dragons започна да го промовира својот најнов албум Mercury – Act 1 со објавување на првиот официјален сингл од него со нумерата”Wrecked“. Албумот е нивното 5-то студиско дело и треба да излезе на пазарот на 3 септември 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo