• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Isabel LaRosa – Older (Премиера Хит)

Older” е песна на американската пејачка, авто и режисер Isabel LaRosa од Annapolis, Maryland. Нумерата излезе преку издавачката куќа RCA Records со која пејачката има потпишано ексклузивен договор во 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo