• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Izzy Bizu Feat Dom McAllister – MG (Премиера Хит)

Isobel Beardshaw е англиско-етиопска пејачка и текстописец на музичката цена позната како Izzy Bizu. Таа ја започнува својата кариера со женската група SoundGirl, а подоцна продолжува самостојно и соработувала како пратечки вокал на Coldplay, Sam Smith, Rudimental и Foxes во нивните последни британски турнеи. Во моментов е актуелна со нејзиниот најнов сингл MG снимен во соработка со Dom McAllister.

© Radio Bravo - Kumanovo