• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jack Garratt – Better (Браво Хит)

  • Најновиот втор по ред албум на англискиот пејач Jack Garratt се вика Love, Death & Dancing и официјално излезе на пазарот на 12 јуни 2020 година преку издавачката куќа Island Records. Токму од овој албум како Браво Хит оваа седмица ја имаме нумерата Better.

© Radio Bravo - Kumanovo