• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

James Blake Feat. SZA – Coming Back (Премиера Хит)

Coming Back” e песна на англискиот пејач и продуцент James Blake снимена во соработка со американката Solána Imani Rowe или SZA, објавена на неговиот 5-ти студиски албум Friends That Break Your Heart. Албумот излезе на пазарот на 8 октомври 2021 година преку издавачките куќи Republic Records и Polydor Records.

© Radio Bravo - Kumanovo