• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

James Blunt – Champions (Премиера Хит)

Кантавторот James Blunt како продолжение на најавата на својот претстоен 6-ти по ред студиски албум Once Upon a Mind, кој треба да излезе конечно на 25 октомври 2019 година, го објави најновиот сингл о д него, песната Champions.


© Radio Bravo - Kumanovo