• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

James Blunt – Cold (Браво Хит)

James Blunt ке го објави својот 6-ти студиски албум Once Upon a Mind на 25 октомври 2019 год. Преку издавачките куќи Custard/Atlantic Records. Албумот е соработка на овој музичар со неколку продуценти меѓу кои и Steve Robson, Jimmy Hogarth и TMS, а  Blunt започна да го промовира со првиот сингл од него, емоционалната песна “Cold”, наш Браво Хит за оваа септемвриска седмица.


© Radio Bravo - Kumanovo