• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

James Blunt – Cold (Премиера Хит)

James Blunt ке го објави својот 6-ти студиски албум Once Upon a Mind на 25 октомври 2019 год. Преку издавачките куќи Custard/Atlantic Records. Албумот е соработка на овој музичар со неколку продуценти меѓу кои и Steve Robson, Jimmy Hogarth и TMS, а  Blunt започна да го промовира со првиот сингл од него, емоционалната песна “Cold”, наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo