• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jason Derulo – F It Up (Премиера Хит)

Американскиот пејач, композитор и танчер Jason Joel Desrouleaux или на сцената попознат како Jason Derulo по дури 4 години и албумот Everything Is 4 од 2015-тата објавува нов материјал, проектот 2Sides, а на 8 номеври и првиот дел од овој проект – Side 1.  Side 1 содржи 6 комплетно нови песни, а како прв сингл од него излезе нумерата F It Up.


© Radio Bravo - Kumanovo